Specialbehandlingar

CC HUDVÅRDSKLINIK

Profesionell hudvård


NYHET!


e-Dermastamp


Genom att maskinellt pierca huden med vertikala sterila engångsnålar punkteras kärlstrukturen med upp till 900 kanaler/sekund och röda blodkroppar frisätts i vävnaden. Hudens naturliga försvar identifierar de röda blodkropparna och registrerar en uppfattad skada vilket inleder en aktivering av den naturliga läkningsprocessen genom att bilda rikligt med kollagen (kollagen ger huden fasthet) vävnad. Punkteringen av kärlstrukturen är microskopisk vilket gör att den allmäna påverkan är minimal, endast en rodnad kvarstår med avtagande effekt.  Resultatet blir ökad fasthet där rynkor och linjer reduceras och ojämn textur jämnas ut.


Behandlingen är bla. effektiv mot rynkor, slapp "livlös" hud, solskador och ärr.


Behandlingen utförs med sterila engångsinstrument för Din säkerhet. Vanligtvis upprepas e-DERMASTAMP®-behandlingen i kur om 3-8 behandlingar med 2-4 veckors intervall.


Behandling av hela ansiktet, ikl. efterföljande mask med hyaluronsyra  1.850:-

Behandling runt munnen och ögonen  995:-Hudslip - Microdermabrasion


Microdermabrasion ökar näringstillförseln och syresättningen till cellerna genoom att slipa bort döda hudceller, förhårdnader och ytliga hudskador. Huden får mer lyster och blir mer spänstig. Små kristaller slipar huden och påskyndar cellförnyelsen och stimulerar läkning. En riktig favoritbehandling som är mycket fördelaktig på pigmenteringar, solskador, rynkor, ärrbildningar, torr eller livlös hud.


Behandling av ansikte och hals    725:-

Som tillägg vid ansiktsbehandling    650:-

Kurpris 6gånger    3.800:-


NYHET! Boosta din hud med Elizabeth Arden PRO - Peelingar med hudförbättrande egenskaper


Specialpeelingar som ger direkta resultat.

- Förbättrar kort och långiktig återfuktning av huden

- Reducerar synliga fina linjer och rynkor

- Förbättrar hudens textur, ton och spänst

- Huden får förnyad lyster


Behandlingen tar 30min och bör ej göras oftare än 1gång i månaden.Alla ansiktsbehandlingar avslutas med foundation & rouge med 100% naturlig makeup som både innehåller SPF 15 och är läkande på huden.


Copyright © All Rights Reserved